
Prep Tijd | 10 minuten |
Kook Tijd | 15 minuten |
Porties |
personen
|
Ingrediënten
- 400 gr tagliatelle
- 150 gr schaaltje seizoensmelange paddestoelen
- 1 bakje oesterzwammen
- 6 eetlepels olijfolie met witte truffelaroma
- 1 ui gesnipperd
- 1 teen knoflook fijngesneden
- 8 zongedroogde tomaten op olie in reepjes
- 1 zak verse spinazie 300 g
- 1 zakje Parmezaanse kaas geschaafd
Ingrediënten
|
![]() |
Instructies
- Kook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing. Maak de paddestoelen schoon en snijd in plakjes. Verhit 3 el olie in de wok. Bak de ui en knoflook 1 min. Voeg de paddestoelen toe en bak al omscheppend 4 min. Voeg de tomaat en de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken. Bestrooi met peper en zout naar smaak. Schep de rest van de olie door de afgegoten tagliatelle. Verdeel de tagliatelle over 4 borden. Schep het paddestoelenmengsel erop. Strooi de kaas over de tagliatelle. Lekker met een tomatensalade met balsamicodressing.